Parcul de la unitatea militară va fi gata cel mai probabil în luna iulie, anunță primarul Slatinei, Emil Moț. Edilul a vizitat șantierul și a stat de vorbă cu reprezentantul constructorului, să vadă care este stadiul lucrărilor. După modernizare, parcul va fi principala atracție pentru slătinenii care vor să se relaxeze în aer liber.

Cel mai mare șantier deschis în această perioadă în Slatina, pe terenul fostei unități militare, a fost vizitat de primarul Emil Moț. Este unul dintre proiectele cele mai importante pe care municipalitatea le are în derulare, iar edilul vrea să se asigure că lucrările sunt în grafic. Așa că a stat de vorbă cu șeful de șantier pentru a stabili unele detalii tehnice dar și un termen estimativ pentru finalizarea investiției. „Din discuțiile cu constructorul sperăm ca undeva în lunile iunie-iulie acest parc de la fosta unitate militară să fie gata. Ne permite timpul, am putut să lucrăm și am terminat cam 70% din lucrare. Avem un teren multifuncțional pe care trebuie să punem tartanul, avem două părculețe pentru copii de aproximativ 200 de metri pătrați fiecare”, a spus Emil Moț, primarul Slatinei.

Autoritățile au decis să investească în achiziționarea unor copaci mai mari, care să asigură încă din acest an umbra și aerul curat în parcul nou. Mai ales că acesta va deveni principalul loc de promenadă, după ce esplanada va intra în reabilitare.

Posibilitățile de distracție și relaxare sunt mult mai multe decât în orice alt parc din oraș, începând cu pista de alergare și până la localul cu terasă care se construiește în parc. „Se lucrează la alei, la pista de tartan și la căsuța din mijlocul parcului, pentru ca toți cei care vizitează parcul să aibă un loc să se odihnească sau să servească un suc, cât timp privesc copiii să se joace”, a mai spus edilul Slatinei.

Parcul, amenajat pe o suprafață de trei hectare, va dispune și de aproximativ 200 de locuri de parcare. În aceeași zonă se construiește și restaurantul McDonald’s, care va fi inaugurat tot anul acesta.

Articolul precedentSlatina, fără bălți. Ce vor să facă autoritățile
Articolul următorSlatina: trei constructori vor începe lucrări de asfaltare în mai multe zone ale orașului