Procurorul Alexandru Dragomir revine la conducerea Biroului teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare  a  Infracţiunilor  de  Criminalitate  Organizată  şi  Terorism (DIICOT).

Propunerea se află pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din data de 14 noiembrie.

Dragomir este procuror în cadrul Biroului teritorial Olt din cadrul DIICOT şi s-a mai aflat şi în trecut la conducerea instituţiei.

DIICOT Olt a rămas fără şef după ce demisia procurorului Ionuţ Călina a fost aprobată de CSM. Călina a rămas în cadrul DIICOT Olt însă, potrivit unor surse judiciare, urmează să se transfere la Serviciul Teritorial Craiova.

Alexandru Dragomir a mai fost delegat la conducerea DIICOT Olt în 2017, când l-a înlocuit pe Claudiu Negrilă, cel care a fost șeful biroului timp de mai bine de șapte ani.

Dragomir, în vârstă de 45 de ani, este procuror din 1997, timp în care a activat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, până în 2000, apoi în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. În 2007 a ocupat funcția de prim-procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet, iar din iunie 2008 este procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt.