Procurorii DIICOT desfăşoară, în această dimineaţă patru percheziţii în judeţul Olt, în cadrul unei ample acţiuni desfăşurate în toată ţara.

În judeţul Olt, sunt percheziţii desfăşurate de anchetatori din Suceava, Călăraşi şi Cluj, fiind vizate infracţiun economice şi traficul de droguri.

Două descinderi au avut loc în comuna Nicolae Titulescu şi două în oraşul Corabia.

Sute de persoane au fost săltate, miercuri, de poliţişti, jandarmi şi procurorii DIICOT, în cadrul unei ample operaţiuni desfăşurate la nivelul întregii ţări.

Potrivit unui comunicat, Poliția Română și D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave.

În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere.

Sursa: Realitatea de Olt