Proiect pentru achiziționarea unui aparat radiologic mobil pentru copii, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean Slatina.

Este vorba despre un aparat radiologic mobil pentru copii. Valoarea totală este de 638.113, iar cofinanţarea CJ Olt este de 64.113 lei.

Proiectul este implementat de un ONG, în parteneriat cu reprezentanții Consiliului Judeţean Olt și a fost aprobat în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului de vineri, 11 februarie.

Am semnat un parteneriat cu ONG-ul şi Spitalul Judeţan de Urgenţă Slatina. CJ Olt vine cu partea de cofinanţare, de 10%. Este vorba despre un proiect de aproximativ 640.000 de lei, în care se cumpără aparatură specifică Neonatologiei pentru nou-născuţii care au probleme. Aceste dotări vin în completarea celor pe care noi le avem la Pediatrie şi Neonatologie preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu. 

În secția de Neonatologie a spitalului din Olt sunt primiți în fiecare an aproximativ 1500 de nou-născuți din Olt, Vâlcea și Teleorman.

 

Articolul precedentCei care au mai mult de două locuințe sau două mașini ar putea plăti impozite mai mari. Ce alte modificări se vor face în Codul Fiscal
Articolul următorPericolul din sticla de plastic: Cum devine cancerigenă apa din pet