Consilierii locali ai Slatinei au aporbat un proiect care propune schimbări în traficul rutier. O trecere de pietoni de pe strada George Poboran va fi desființară, iar pe Aleea Rozelor se va institui un sens unic. De asemenea, se vor trasa marcaje rutiere care să interzică oprirea mașinilor în locurile în care opresc mașinile care ridică gunoiul.

Schimbările au fost propuse de consilierul local al PNL, Ștefan Văduva, care a analizat traficul din zonele respective și a venit cu un proiect de sistematizare rutieră. „Pe anumite tronsoane de străzi, lățimea părții carosabile nu permite trecerea simultană a
două autovehicule care circulă din sensuri opuse (str. Al. Rozelor-zona Parcare supraetajată)”, se arată în expunerea de motive care însoțește proiectul de hotărâre.

În document mai este precizat și faptul că mașinile de gunoi întâmpină dificultăți atunci când trebuie să ridice deșeurile, din cauza unor autoturisme parcate prea aproape de ghenele îngropate. De aceea zonele vor fi marcate astfel încât mașinile să nu mai parcheze lângă sistemele de colectare.

Schimbările au primit avizul polițiștilor rutieri.

 

Articolul precedentPartidul Realitatea prinde contur – Gușă: Vom aduce profesioniști
Articolul următorUn TIR încărcat cu porci s-a răsturnat pe un drum naţional din Olt. Aproape 200 de animale au murit – VIDEO