Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au hotărât să-l plaseze sub control judiciar pe controversatul om de afaceri Rremus Rădoi, din Caracal, zis Codiţă. Acesta a fost prins fără permis la volanul unei maşini, de două ori, în zece zile.

Remus Rădoi fusese reţinut, vineri seara, de poliţişti după ce a fost prins la volanul unei maşini, având permisul de conducere suspendat.

El a fost depistat de poliţiştii din Caracal, care verificau modul de  respectare a restricțiilor de circulație.

„Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția  dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În urmă cu 10 zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât Rădoi a fost depistat conducând un autoturism pe raza comunei Slâtioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce.