Lucrările de modernizare a esplanadei din Slatina vor începe până la sfârșitul anului, anunță autoritățile. Firmele interesate de această lucrare au depus oferte care sunt analizate în această perioadă de angajații Primăriei Slatina.

Municipalitatea a alocat bani în bugetul de anul acesta pentru lucrările de refacerea zonei de promenadă din centrul Slatinei. „Esplanada Slatinei este un proiect de 14 milioane lei. Suntem deja în evaluare, au fost depuse ofertele. Acest proiect va demara cât de curând, imediat ce terminăm parcul de la unitatea militară, ca să putem să mutăm zona de promenadă acolo și să putem face lucrările la noua esplanadă”, a explicat primarul Emil Moț.

Potrivit ultimelor estimări, noul parc va fi gata în vară, cel târziu în luna august. De atunci ar putea începe modernizarea esplanadei. Potrivit proiectului municipalității, se desființează zona cu trepte pe care sunt amenajate bănci, astfel încât de pe actualul spațiu de promenadă să poată fi admirat expo-parcul.

 

Articolul precedentLa Slatina vor fi montate camere de supraveghere ce pot înregistra numărul de înmatriculare al maşinilor
Articolul următorO nouă răsturnare de situaţie. Decizia instanţei în cazul tinerei care şi-a împuşcat iubitul poliţist în cap