Producătorii locali din zona Caracalului s-au adunat în Piața volantă pe care Primăria a deschis-o, sâmbătă, în zona Magazinului Central.

 

La deschidere a fost prezent primarul Ion Doldurea, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan.

 

„Am verificat fiecare producător pentru a ne asigura că în piață vor ajunge produsele proaspete mult dorite de fiecare român.  Mă bucură să constat prezența în număr așa mare a cetățenilor și dorința lor de a cumpăra legume, fructe și alte alimente direct de la producători”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea cu ocazia deschiderii oficiale a pieței.

 

Încă de anul trecut, CJ Olt a  organizat  o piață volantă în Slatina, ideea fiind apreciată atât de producători cât și de cumpărători.

 

Apreciind inițiativa, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu a recomandat tuturor instituțiilor publice să pună la dispoziție spații pentru organizarea de piețe volante astfel încât producătorii locali să își comercializeze  marfa, iar românii să poată cumpăra produse de calitate la prețuri mai mici.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentUn primar din Olt trebuie să plătească o cauţiune de 100.000 euro pentru a scăpa de arestul preventiv
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 4 iunie