Patru persoane au fost reţinute de poliţişti, vineri seara, în urma scandalului din Caracal, petrecut joi noaptea, când trei tineri au fost bătuţi de bodyguarzii firmei Safety Security, aceştia din urmă folosind spray-ul lacrimogen într-o maşină în care se afla un copil în vârstă de trei ani.

Opt persoane au fost audiate, vineri seara, de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Caracal, oamenii legii luând decizia să reţină patru.

„În urma audierilor si administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investiții Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Caracal au reținut, pentru 24 de ore, 4 persoane implicate în conflictul din municipiul Caracal din noaptea trecută. O persoană este cercetată pentru săvârșirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii și liniștii publice, iar celelalte trei pentru lovirea sau alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În cursul zilei de mâine, cele patru persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

Joi seara, mai mulţi agenţi ai firmei de pază controlate de Remus Rădoi, zis Codiţă, au bătut un tânăr, iubita acestuia şi sora femeii.

Bărbatul şi cele două femei ar fi intrat mai întâi în conflict cu trei dintre agenţii de pază ai firmei de pază, potrivit unor surse. Ulterior, aceştia şi-au chemat şi alţi colegi şi au folosit şi spray-ul iritant lacrimogen, fără să ţină cont că de faţă era şi un copil în vârstă de doar trei ani.

În urma evenimentului, copilul a acuzat probleme respiratorii din cauza spray-ului şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Articolul precedentAccident feroviar, în apropierea unei gări din Olt. Un băiat de 14 ani, la spital – VIDEO
Articolul următorDoi tineri la spital, în urma unui accident rutier la Văleni