Table inteligente, softuri educaționale, spații de joacă, dar și centrale termice sau extinderi ale unor clădiri sunt investiții de care vor beneficia mai multe școli și grădinițe din Slatina. Primăria a stabilit prioritățile și le-a centralizat într-un proiect de hotărâre de consiliu, cu tot cu sumele necesare.

Grădinița cu Program Prelungit nr.8 de pe strada Drăgănești se extinde. Primăria alocă peste 440.000 lei pentru construcția unui nou corp de clădire în încă 10.000 de lei pentru achiziționarea unor table inteligente pentru preșcolarii de aici. Din următorul an școlar, unitatea va găzdui încă o clasă cu program prelungit, în urma numeroaselor cereri depuse de familiile care locuiesc în zonă.

La Grădinița Nr.3, municipalitatea va finanța modernizarea totală a locului de joacă și refacerea porților de acces.

300.000 de lei vor fi alocați Colegiului Tehnic Alexe Marin, pentru modernizarea internatului, iar 130.000 de lei vor merge către reabilitarea corpului principal de la Colegiul Tehnic Metalurgic.

Și alte școli și grădinițe au alocate sume de bani pentru reparații sau instalarea unor centrale termice, dar și pentru achiziționarea de softuri educaționale performante.