Vremea bună a permis autorităților din Slatina să avanseze lucrările de asfaltare demarate la începutul primăverii. Ieri a fost turnat ultimul strat de asfalt în parcarea din cartierul Eugen Ionescu, iar pe strada Alice Botez ar mai fi de făcut mici retușuri. Asfaltarea trotuarelor de pe Aleea Muncii se finalizează luna viitoare.

Se fac ultimele lucrări de asfaltare, în cartierul Eugen Ionescu, unde Primăria Slatina amenajează o parcare, cu drum de acces și trotuare. Lucrările sunt aproape de final, anunță reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public. „La parcarea din cartierul Eugen Ionescu lucrările au început de maxim o lună. Deja suntem la al doilea strat de asfalt. S-au pus borduri, s-au făcut și unele trotuare, nu mai e mult de lucru. Avem de amenajat scurgerile pentru apele pluviale și marcajele rutiere. În jur de 15 mai sperăm că vom termina”, a spus Daniel Murguleț, șef birou în cadrul DASIP.

Parcarea ar trebui să scape toți șoferii din cartier de grija că nu vor avea unde să și lase mașinile. Pe suprafața asfaltată vor fi trasate aproximativ 70 de locuri.

Lucrările de asfaltare sunt pe final și pe strada Alice Botez, din cartierul Clocociov. Pe Aleea Muncii, modernizarea trotuarelor este încă în derulare și se va termina în luna mai. „Avem lucrări în derulare pe Alice Botez, unde se va termina totul după paște. Mai exact, a acolo lipsesc niște guri de scurgere și se fac reperații al unele borduri. Mai avem trotuarele de pe Aleea muncii, unde s-a executat cam 40-50% din lucrare. În luna mai se vor finaliza și acolo lucrările”, a mai spus Daniel Murguleț.

După finalizarea acestor investiții, autoritățile din Slatina vor trece la repararea străzilor degradate.

Articolul precedentPoliţişti bătuţi de un bărbat din Olt, supărat că aceştia i-au cerut să se legitimeze
Articolul următorDirecția de Asistență Socială caută asistenți maternali. Ce salariu le oferă