Doi bărbaţi în vârstă de 30 şi 59 de ani, din Corabia, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după l-au bătut pe un al bărbat şi i-au furat calul şi căruţa.

Incidentul s-a petrecut pe drumul judeţean DJ 543, chiar pe raza oraşului Corabia.

„În cursul zilei de 9 decembrie, în jurul orelor 11:45, un bărbat de 31 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Drumul Județean 543 pe raza localității, doi bărbați l-ar fi fost deposedat prin violență de un cal și o căruță, după care cei doi au plecat într-o direcție necunoscută. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 59 și 30 de ani, ambii din orașul Corabia, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

El a adăugat că față de  cei doi bărbaţi s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în ziua de 11 decembrie  au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Olt.

În cursul zilei de 12 decembrie, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.