Proiectul de reconstrucție a Stadionului 1 Mai din Slatina, inițiat de Compania Națională de Investiții avansează. Instituția din subordinea Guvernului a cerut documente în plus pentru a scoate la licitație studiul de fezabilitate al lucrării.

Compania Națională de Investiții poartă discuții cu autoritățile din Slatina pentru ridicarea unei arene sportive noi. Aceasta va fi construită în locul Stadionului 1 Mai, din fonduri guvernamentale. La ședința Consiliului Local de ieri, aleșii au aprobat o nouă hotărâre care va însoți studiul de fezabilitate al proiectului. „Directorul tehnic al Companiei Naționale de Investiții ne-a transmis ultimele modificări pe hotărârea de consiliu local dată anterior de Compartimentul juridic, pentru că au dat deja drumul la realizarea studiului de fezabilitate pentru această investiție. Fără acele modificării, dânșii nu pot contracta studiul de fezabilitate în vederea reabilitării imobilului de pe strada Constantin Brâncoveanu nr.1”, a explicat Cristian Cismaru, administratorul public al Primăriei Slatina.

Investiția este estimată la 90 de milioane de lei și este similară cu cea de la Târgu Jiu, unde s-a construit recent un stadion nou. Arena din Slatina ar urma să aibă aproximativ 10.000 locuri.

Articolul precedentCe spune directorul DSVSA Olt despre porcii găsiți morți pe islaz
Articolul următorS-a aprobat documentația tehnică pentru modernizarea Liceului Economic din Slatina