Primăria Slatina a reactualizat lista cu investițiile care vor fi realizate din creditul intern accesat de municipalitate în anul 2017. O sumă importantă de bani este alocată programului de reabilitare termică a blocurilor, după ce autoritățile au finalizat documentația pentru 121 de blocuri.

Aproximativ 10 milioane de lei, din cele 45 de milioane împrumutate de Primăria Slatina de la bancă vor fi investiți în reabilitarea termică a blocurilor din Slatina. Suma va fi alocată etapizat, pe măsură ce lucrările vor fi scoase la licitație.

Amenajarea parcului de la unitatea militară are alocată suma de 13,68 milioane de lei, în timp ce alți 10 milioane de lei sunt blocați în cofinanțarea lucrărilor de la sala polivalentă. Investiția, derulată de Ministerul Dezvoltării, pare că nu se mai finalizează după ce constructorul care a câștigat lucrarea la licitație a intrat în insolvență.

Reabilitarea Slatinei, investiție ce va începe chiar din această vară are alocată suma de 4 milioane de lei din creditul intern al municipalității.

3,57 milioane lei merg către achiziționare de containere îngropate, planul primăriei fiind să monteze astfel de sisteme în tot orașul. Câte aproximativ 1,5 milioane lei sunt alocați școlilor Vlaicu Vodă și Ion Minulescu. La Vlaicu Vodă se construiește o sală de sport nou, iar la Colegiul Minulescu se reabilitează o clădire folosită în trecut pentru atelierele școlii.

Articolul precedentSoldaţii americani au vopsit parchetul sălii de sport a unui liceul din Caracal | FOTO
Articolul următorA început uciderea porcilor la Cilieni- FOTO