Noul consiliu judeţean s-a constituit, sâmbătă, în sala „Europa” a propriului sediu din Slatina.

În cadrul ceremoniei au depus jurământul 29 dintre consilierii aleşi şi preşedintele Marius Oprescu.

În noul Consiliu Judeţean vor activa doar consilieri de la două partide, PSD şi PNL, restul formaţiunilor înregistrând scoruri electorale sub pragul de 5%.

„Depunerea jurământului este o onoare, pentru mine, dar în acelaşi timp şi un angajament al continuării dezvoltării judeţului Olt. De asemenea, acest jurământ reprezintă o garanţie de îndeplinire întocmai a programului de guvernare locală, cu care ne-am prezentat în faţa cetăţenilor. De astăzi, aici, în sala Europa a Consiliului Judeţean Olt, toţi consilierii judeţeni care au depus jurământul, indiferent de culoarea politică, vor trebui să lucreze exclusiv în interesul cetăţenilor”, a declarat Marius Oprescu, după depunerea jurământului.

El şi-a luat angajamentul că va continua să fie un preşedinte deschis, al tuturor oltenilor.

„Cred mai mult ca oricând că administraţia publică locală trebuie să fie aproape de comunitate pentru că oltenii au nevoie să aibă siguranţa că domenii precum sănătatea, educaţia, infrastructura, economia, vor fi priorităţile noastre în viitorul mandat. Voi rămâne acelaşi preşedinte al tuturor oltenilor şi îi asigur pe aceştia că uşa Consiliului Judeţean şi a cabinetului meu le va fi permanent deschisă pentru că dialogul şi echilibrul sunt cheia unei administraţii publice de succes şi în interesul cetăţenilor”, a conchis Marius Oprescu.

Sursa: Realitatea de Olt