Direcția de Asistență Socială Slatina și-a mutat temporar sediul din strada Frații Buzești în incinta Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală de pe Nicolae Bălcescu. Toate compartimentele instituției vor funcționa timp de câteva luni, până se vor încheia lucrările de renovare la vechiul sediu.

Clădirea din zona Pieței Frații Buzești, în care funcționa Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina a intrat în renovare. Toate birourile și casieria s-au mutat temporar în incinta Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală. Aici vor funcționa în următoarele 2-3 luni, cât vor dura lucrările de renovare la imobilul de pe strada Frații Buzești.

În toată această perioadă, programul de lucru al instituției rămâne același, la fel și structura de funcționare. Astfel, beneficiarii nu vor avea dificultăți în obținerea serviciilor de care au nevoie.

Cetățenii care vor să ia legătura prin telefon cu angajații Direcției pot suna la numărul 0349417359, iar cei care folosesc poșta electronică pot trimite email-uri  pe adresa: [email protected].