Mandatul şefului IPJ Olt, comisarul şef Alin Stan, a fost prelungit cu încă trei luni, în timp ce adjunctul său, comisarul şef Eduard Bîlă, a primit împuternicire pentru încă şase luni.

Şeful Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Argeş, comisarul şef Alin Nicolae Stan a fost împuternicit, prima oară, din data de 15 septembrie 2019, să ocupe funcţia pe o perioadă de şase luni. Acesta l-a înlocuit pe comisarul şef Vasile Armaşu, care a revenit la conducerea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR.

La scurtă vreme, comisarul şef Eduard Bîlă, şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş, a fost numit pe funcţia de adjunct al IPJ Olt pe linia de ordine publică. Bîlă a mai fost, în perioada septembrie 2016 – septembrie 2017, tot adjunct al IPJ Olt, dar pe linie de investigaţii criminale şi economice.

Celălalt adjunct al IPJ Olt este fostul ofiţer din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Cristian Rădoi. El i-a locul lui Cătălin Comănceanu, care revine la conducerea Poliţiei Drăgăşani, judeţul Vâlcea.