????????????????????????????????????

Preşedintele TNL Olt, consilierul local Ionuţ Comănescu, a demisionat din funcţie, joi seara, după ce şeful organizaţiei judeţene, primarul din Cungrea Liviu Voiculescu, s-ar fi certat cu deputatul Gigel Ştirbu, fost şef al PNL Olt şi angajator al tânărului liberal. Un alt apropiat al lui Ştirbu, Cătălin Nedelcu, s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte în BPJ.

Liviu Voiculescu a confirmat că a avut câteva „discuţii contradictorii” cu Ştirbu, indicând că acesta ar motivul acţiunilor celor doi apropiaţi ai deputatului de Olt.

„Au fost câteva discuţii contradictorii între mine şi domnul deputat şi dată fiind apropierea lui Ionuţ Comănescu şi a domnului Nedelcu de dumnealui, probabil că i-a deranjat. Alte motive nu cunosc. Eu cred că fac lucrurile corect, deschis şi la vedere. Mi-a înaintat aseară decizia, din motive personale, dar până la momentul ăsta Cătălin Nedelcu n-a depus ceva oficial”, a declarat Voiculescu.

Contactat telefonic, Ionuţ Comănescu, a negat neînţelegerile cu Liviu Voiculescu, invocând că nu mai are timp să se ocupe şi de Tineretul Naţional Liberal (TNL) Olt.

„Motivul oficial este şi motivul real. În momentul de faţă nu am timp să mă ocup de tot ceea ce fac în PNL şi atunci trebuie să mai renunţ la ele. Mă ocup şi de departamentul online, sunt şi consilier local, eram şi preşedinte la Tineret şi decât să fac lucrurile pe jumătate, prefer mai bine să promvez un coleg care are mai mult timp şi să se ocupe el în continuare. În niciun caz, n-are niciun fel de legătură (supărarea pe preşedintele Voiculescu – n.red.). Eu am luat această decizie mai demult, mi-am depus mai demult demisia din funcţie, doar că n-am luat o decizie finală”, a afirmat Comănescu.

Articolul precedentUn bătrân din Piatra-Olt care a omorât un vecin, crezând că îl jefuieşte, condamnat la închisoare
Articolul următorDirecția Silvică, profit de 100.000 lei din măceșe