23 dintre noile ascensoare instalate de Primăria Slatina, în blocurile din municipiu, au primit avizul pentru punerea în funcţiune.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că proiectul municipalităţii continuă, încă 25 de ascensoare noi urmând să fie instalate.

„Creșterea calității locuirii ocupă un loc important pe agenda de lucru a administrației publice slătinene. La această dată, 23 de ascensoare moderne, de ultimă generație, au primit avizul ISCIR pentru punerea în funcțiune, acestea oferind condiții de maximă siguranță  în exploatare locatarilor din blocurile în care au fost montate. Proiectul se află în derulare, acesta vizând înlocuirea unui număr total de 58 de lifturi cu tehnologie avansată, în blocurile deja reabilitate termic, investiție suportată integral de Primăria Municipiului Slatina, fără contribuție financiară din partea locatarilor”, a transmis Emil Moţ.

Valoarea totală a proiectului este de 13 milioane lei, iar slătinenii nu vor plăti nimic, costurile fiind acoperite de municipalitate.

Sursa: Realitatea de Olt