Un autoturism a luat foc în mers, duminică seara, într-o intersecţie din Slatina, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului.

Autoturismul se deplasa pe strada Banului din Slatina, iar în apropierea intersecţiei cu strada Mănăstirii a luat foc. Șoferul și pasagerul aflați în autoturism au observat la timp incendiul și au reușit să iasă din acesta.

Şoferul a sunat la 112.
„La data de 13 noiembrie, în jurul orei 19.00, am fost sesizați prin 112, de un bărbat, din localitate, despre faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Banului, din municipiul Slatina, a izbucnit un incendiu la autoturismul său. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiul Slatina, care au asigurat perimetrul necesar pentru intervenția colegilor din cadrul ISU Olt. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Focul a pornit de la un scurtcircuit electric.
„La sosirea echipajelor, autoturismul argea generalizat. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, dar autoturismul a ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Articolul precedentNoi DETALII despre poliţistul împuşcat în cap la Caracal | Cu cine mai era în casă
Articolul următorAmnistia fiscală, aprobată Consiliului Local Slatina. Care sunt regulile