Pensionari cu venituri mai mici de 1.200 lei pe lună și personale cu handicap grav sau accentuat din Slatina mai au la dispoziție o singură zi pentru a solicita tichetele sociale oferite de primărie. Ei trebuie să completeze o cerere, să aducă documentele de venituri și acte care să ateste din ce categorie fac parte. Toate pot fi depuse în unul din cele 10 puncte deschise de Direcția de Protecție și Asistență Socială în oraș.

19 octombrie este ultima zi în care mai pot fi primite cereri pentru acordarea tichetelor sociale de Crăciun, la Slatina. Reprezentanții municipalității îi îndeamnă pe cei care se încadrează într-una din cele trei categorii de beneficiari să se grăbească să depună formulare prin care solicită acest sprijin, chiar dacă nu au documentele suficiente care să însoțească cererea. Acestea din urmă pot fi aduse ulterior.

Până acum au depus cereri aproximativ 5.700 de slătineni din categoriile vizate, numărul lor fiind mult mai mic decât în campania derulată de Paște, când au cerut tichete peste 7.000 de persoane.

Valoarea tichetelor este de 100 de lei, bonurile fiind trimise prin Poștă la domiciliul beneficiarilor.

 

Vedeți aici punctele de distribuire și depunere a cererilor pentru tichetele sociale

Articolul precedentO stradă din Slatina devine mai lată după ce oamenii din zonă au donat terenul necesar primăriei
Articolul următorOlt: De două ori mai mai multe maşini, faţă de anul trecut