Două evenimente de amploare se desfăşoară, în acelaşi timp, în acest weekend, în Parcul Tineretului din Slatina.

Este vorba despre Slatina Summer Film şi Festivalul Tradițiilor si Mâncării Mediteranene. Evenimentele se desfăşoară în perioada 9-11 iunie, în Parcul Tineretului.

Evenimentele sunt organizate de Primăria Slatina şi Deluicii Turceşti/Istanbul Street Food Festival şi Sea Food Festival România.

„Atunci când mâncarea Mediteraneană si cea Turcească iși dau intalnire in același loc, crează o explozie de arome și gusturi deosebite care te așteaptă să le descoperi. Festivalul unde vei găsi varietatea cea mai larga de fructe de mare, dulciuri Turcești si preparate specifice bucătăriei Turcești, vine in orașul tău!”, este invitaţia lansată de organizatori.

Pe lângă mâncarea deosebită, în fiecare seară, cei prezenţi se vor putea delecta cu filme în aer liber, în Parcul Tineretului.

Printre preparate se pot găsi:  Creveți, Caracatiță, Paella, Pui de Balta, Homari, Rapane, Scoici, Fritto Mișto, Creveți în sos de unt și usturoi, Lobster, Raci.

Pentru iubitorii de dulciuri și juniori sunt pregătite: Plăcinte Turcești preparate Live, Baklavale (cea mai variata gamă), Tantuni, Înghețată Turcească

Fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsi: Kofte, Cotlet de berbecuț la grătar, Adana Kebab, Frigărui de pui/vită la grătar, Șiș Kebab

 Atmosfera va fi întreținută de DJ pe tot parcursul evenimentului.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentDouă maşini implicate într-un accident rutier, la Slatina. Semaforul a fost lovit
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET