157 de delegați ai organizației PSD Olt vor lua parte la congresul organizat în data de 29 iunie, la București, în cadrul căruia se vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului.

Social democrații olteni vor organiza, pe 21 iunie, o ședință a Comitetului Executiv Județean pentru a stabili cu exactitate persoanele care fac parte din această delegație. „Vom stabili vineri componența delegației, însă în mod sigur vor face parte din ea membrii biroului politic județean, parlamentarii PSD, consilierii județeni și primarii în funcție”, a explicat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

Viorica Dăncilă este singura care și-a anunțat candidatura la șefia PSD. În cadrul congresului din 29 iunie vor fi aleși, de asemenea, președintele executiv și secretarul general al partidului. Vicepreședinții își vor păstra mandatele, senatorul de Olt Paul Stănescu fiind unul dintre vicepreședinții aleși ai PSD.

Articolul precedentRusalii cu alcool și permise reținute pe drumurile din Olt
Articolul următorRazie de amploare a polițiștilor și jandarmilor, în cluburile din Slatina. S-au dat peste 100 de amenzi