Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Grădinari, care gonea pe drumul naţional 64 cu viteza de 127 de kilometri pe oră a fost oprit de poliţişti doar după ce au tras focuri de armă. Şoferul nu avea nici permis şi consumase băuturi alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul a fost depistat de radar, în jurul orei 20.00, pe DN 64 în comuna Grădinari, la volanul unui autoturism, ce se deplasa cu 127 kilometri pe oră, în localitate.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, efectuând trei focuri de avertisment, cu armele din dotare, unul în plan vertical și două asupra prenurilor.

În urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale.

„Conducătorul auto a fost prins și identificat, fiind un bărbat, de 42 de ani, din comuna Grădinari. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o concentrație de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Alexandra Dicu.

Pe numele bărbatul a fost deschis un dosar pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentUnde va avea loc înmormântarea tinerei ucise la Bragadiru. Legătura cu judeţul Olt
Articolul următorTot mai mulți șomeri de peste 45 de ani, încadrați în muncă. Tinerii, codașii clasamentului