Ion Cismaru, şoferul care, băut fiind, în luna iulie a anului trecut, a provocat un accident în comuna Slătioara, în care două persoane şi-au pierdut viaţa, a fost condamnat la patru ani şi două luni de închisoare, sentinţa Judecătoriei Slatina nefiind definitivă. În timpul producerii tragediei, pasagerul aflat pe scaunul din faţă făcea un live pe Facebook.

Tragedia s-a petrecut, în iulie 2018, pe raza comunei Slătioara. Şoferul vinovat de producerea accidentului se afla la volanului unui BMW, care rula cu viteză pe contrasens. Într-o curbă uşoară, bărbatul a intrat frontal într-un Logan care circula regulamentar, din direcţia Slatina – Piatra-Olt.

În urma impactului, şoferul Loganului a murit pe loc, la fel şi o pasageră aflată pe bancheta din spate a BMW-ului. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoperit că şoferul BMW-ului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,58 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, în timpul producerii tragediei, pasagerul aflat pe scaunul din faţă făcea un live pe Facebook

Totodată, instanţa a dispus firmei de asigurări să achite câte 150.000 lei, cu titlu de daune morale, fiicei, soţiei, mamei, tatălui şi surorii şoferului decedat în accident.

Câte 25.000 de euro trebuie să primească soţul şi cei trei copii ai pasagerii aflate pe bancheta din spate a maşinii, care a decedat în accident.

Articolul precedentTineri din Balş şi Bârza furau acumulatorii maşinilor din Craiova
Articolul următorToate școlile din județ, dezinfectate săptămâna viitoare