Un şofer în vârstă de 22 de ani, din Călui, a fost depistat poliţiştii olteni circulând cu un autoturism, pe drumul naţional DN 65, având o viteză de 186 kilometri pe oră, în condiţiile în care limita pe acel tronson este de 100 de kilometri pe oră.

El a fost înregistrat de aparatul radar pe porţiunea de drum dintre Pădurea Sarului şi Găneasa. Şoferul a rămas fără permis de conducere, pentru următoarele 90 de zile.

„În timp ce acționau pe Drumul Național 65, polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar din dotare un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, cu o viteză de 186 km/h, pe un sector de drum, unde limita de viteză este stabilită la 100 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSituație revoltătoare: Sute de mii de români așteaptă DEGEABA vaccinarea împotriva COVID019 – Centre de vaccinare DOAR pe hârtie
Articolul următorRomânia în Realitate, invitat OVIDIU TELEGESCU