Slătinenii se distrează din nou, în cea de-a doua seară de concerte oferite de autorități pentru a marca Zilele Municipiului. Astăzi au venit să spună „La mulți ani, Slatina!” Ștefan Bănică Jr. și carismatica sa soție, Lavinia Pârva.

Lavinia a început vara cu forțe proaspete și a lansat, la trei luni de când a născut, o nouă piesă cu versuri în limba spaniolă – „Mamajuana”, alături de Santha.
Pe ritmurile latino, Lavinia a filmat într-o locație din București cu specific sud-american. Artista și-a adaptat și styling-ul în funcție de influențele flamenco și a adoptat look-uri care duc cu gândul la nopțile fierbinți din barurile sud-americane.

Iar celebrul Ștefan Bănică Jr.a fost primit în ropote de  aplauze de miile de fani din Slatina și din județ, care au cântat și s-au distrat pe muzica sa. Piese noi, precum  „Până la cer” sau „Să zbor”, dar și melodiile pe care le fredonăm cu toții de mulți ani, cum sunt „Găsește-mi loc în inima ta”, „S-o facem lată” sau „Am s-o aștept mereu” au asigurat toate ingredientele pentru un show de zile mari, pe esplanada Slatinei.

Zilele Municipiului se încheie mâine seară, cânnd vor urca pe scenă Connect-r, de la ora 20,15 și Lidia Buble, de la ora 21.00.

Slatina sărbătorește anul acesta 40 de ani de când a fost declarată municipiu.

Articolul precedentObosit la volan, un tânăr s-a izbit cu mașina de un cap de pod- FOTO
Articolul următorVijelii şi grindină în judeţul Olt. A fost emis cod portocaliu