Traficul rutier se închide pe strada Oituz, până la finalul lunii iunie, din cauza unor lucrări la sistemul de canalizare şi alimentare cu apă, realizate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Potrivit unui comunicat remis de Compania de Apă Olt, începând de azi, până în data de 30 iunie 2022, traficul rutier pe ruta Pitești- Craiova va fi deviat de la intersecția străzilor Oituz cu Carol I, pe străzile Carol I – Tudor  Vladimirescu.

La intersecția străzilor Carol I și Tudor Vladimirescu, va fi schimbată prioritatea de trecere – coborâre de pe strada Carol I.

În zonă, vor fi amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat.

Traficul rutier pe ruta Craiova- Pitești se va desfășura normal, ocolindu-se zona de lucrări de pe strada Oituz.

„Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru sănătatea, siguranța și confortul de mâine!”, transmit reprezentanţii CAO.

Lucrările de reabilitare/ deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești, investiție realizată de Compania de Apă Olt, în Municipiul Slatina, sunt derulate în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentNoi sensuri giratorii în Slatina
Articolul următorReghe nu și-a salutat copiii la intrarea în curtea Judecătoriei. Sarah și Bebeto au plâns și au mers după tatăl lor