Un bărbat din Valea Mare, recidivist, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, la începutul săptămânii, a tâlhărit o tânără în vârstă de 15 ani, pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina.

Evenimentul s-a petrecut, luni seara, la intersecţia bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari, în zona fostei unităţi militare din Slatina. Valentin Ilie Golăşel, din Valea Mare, a venit prin spatele tinerei în vârstă de 15 ani, a tras-o de păr şi a trântit-o. Apoi, i-a furat telefonul mobil şi a fugit.

Fata s-a prezentat a doua zi, alături de părinţii săi, la Poliţia municipiului Slatina, poliţiştii reuşind să localizeze telefonul, dar şi pe Golăşel în zona „Şerpărie” de pe strada Drăgăneşti, unde acesta locuia fără forme legale.

Surse apropiate anchetei au declarat că autorul tâlhăriei este un recidivist, fiind cercetat anterior de poliţişti pentru furturi.

Poliţiştii slătineni l-au reţinut pe Valentin Ilie Golăşel, iar marţi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentOlteni de la sat, antreprenori pe fonduri europene. Ei își vor prezenta afacerile în cadrul unor vizite organizate de AFIR
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!