Terasa de la Cinema Slatina se demolează. Administratorul a respectat decizia municipalității și a început încă de săptămâna trecută să demonteze panourile din sticlă. Autoritățile au stabilit că terasa trebuie desființată pentru că nu respectă autorizația de construire.

Administratorul terasei Cinema pune în aplicare decizia municipalității de demolare a construcției. Astfel, acțiunea a început de vinerea trecută, conform decizie Primăriei Slatina și e aproape de finalizare. Autoritățile au luat decizia demolării construcției în urma unor controale demarate la finalul lunii mai, la toate terasele din oraș. „În cazul terasei de la cinema, agentul economic nu a respectat autorizaţia de construcţie. A fost amendat şi în termen de zece zile de la constatarea contravenţiei, are obligaţia să aducă terenul la forma iniţială. Adică, pe 12 iulie trebuie să înceapă procesul de demolare a construcţiei. În caz contrar, se va aplica amendă de la 50.000 la 100.000 lei, iar Primăria Slatina va demola construcţia”, a anunțat săptămâna trecută primarul Emil Moţ.

Aceeași soartă o are si terasa restaurantului Dolce Vita, de pe bulevardul Nicole Titulescu. După ce slătinenii s-au plâns că ocupă aproape tot trotuarul, autoritățile au decis să nu i se va mai prelungi contractul de închiriere a domeniului public. Astfel, până pe 6 august, administratorul trebuie să elibereze trotuarul.

Polițiștii locali, împreună cu reprezentanții Direcției Economice Slatina au verificat, în perioada 28 mai- 10 iunie, 60 de agenție economici care dețin terase sau obiecte amplasate pe domeniul public. S-au dat atunci 37 de amenzi în valoare de aproape 15.000 lei.

Articolul precedentNereguli găsite de poliţişti la instructorii auto din Olt. S-au împărţit numeroase amenzi
Articolul următorPovestea lui Alex Curt, tânărul care acum un an renunţa la viaţa în Anglia pentru a deschide un „barber shop” în oraşul natal – FOTO