Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, joi, după ce mașina la volanul căreia se afla a fost implicată într-un accident rutier.  

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, evenimentul a avut loc între Craiova și Filiași, în impact fiind implicate mașina bărbatului din Craiova și un TIR condus de către un șofer din județul Olt.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că accidentul rutier a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Craiova şi un TIR condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Rotunda, judeţul Olt, care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, pe DN 65 F, Filiaşi către Craiova. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exectitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.