Două persoane au ajuns la spital, miercuri dimineaţa, după ce atutorismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, în oraşul Balş. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe o singură bandă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers. Un autocamion a oprit la trecere pentru pietoni, iar un autoturism l-a lovit din spate, alte două autoutilitare lovind această maşină.

Traficul rutier este blocat pe sensul Slatina-Craiova, circulaţia desfăşurându-se pe un singur sens.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondus nepăstrarii unei distanțe corespunzătoare în mers. În accident au fost implicate două autoutilitare, un autovehicul și un autocamion. Cele patru vehicule se deplasau pe direcția Slatina – Craiova. Momentan se circulă alternativ, pe un singur sens. Polițiștii sunt încă la față locului pentru fluidizarea traficului rutier”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Cele două victime se aflau în autoturism, însă n-au rămas internat în spital.

„În accident sunt implicate patru vehicule – un TIR, două autoutilitare și un autoturism . Nu sunt victime încarcerate. Două persoane au fost transportate la spital de echipajele SAJ“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş.

 

 

Articolul precedentUn oltean a creat haos pe străzile Craiovei, fiind oprit cu focuri de armă. A reușit să scape și e căutat de polițiști
Articolul următorLa doar 16 ani, urmărit de poliţişti cu focuri de armă pe străzile Craiovei. Şoferul a fost identificat, dar e încă de negăsit