Un transport de cherestea în valoare de 8.421 de lei a fost cofiscat de poliţiştii olteni, la Pleşoiu, firma care deţinea marfa fiind amendată cu 3.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvic.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii au depistat în trafic, pe raza comunei Pleşoiu, un ansamblul de vehicule care transporta cherestea răşinoase molid.

Materialul lemnos era transportat de către o societate comercială cu sediul în judeţul Suceava, fără a corespunde din punct de vedere al volumului cu cantitatea înscrisă în avizul de însoțire prezentat de către conducătorul auto, existând o diferență de 12,03 metri cubi.

Marfa a fost confiscată, iar firma amendată de poliţişti.

„Poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială, pentru  încălcarea prevederilor Legii 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei. Totodată, cei 12,03 metri cubi de material lemnos, în valoare de 8.421de lei, au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Slatina”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentPanică în Caracal. Un incendiu de PROPORŢII a izbucnit în centrul oraşului – VIDEO
Articolul următorParcare de 70 de locuri într-un cartier aglomerat din Slatina