OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 autobuze ecologice vor ajunge la Slatina, în urma accesării de către municipalitate a unui proiect cu fonduri europene în valoare de 25.193.472,47 lei, TVA inclusă.

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, joi, de Consiliul Local, proiectul „Înnoirea parcului de vehicule prin achiziția de autobuze ecologice” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi presupune achiziţionarea de autobuze ecologice de transport public.

Proiectul a fost aprobat de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia şi urmează etapa precontractuală.

„(…) Am fost informați că s-a finalizat procesul de verificare și că se demarează etapa precontractuală. Pentru continuarea procesului de evaluare s-a solicitat încărcarea în MySMIS, modul contractare, a anexelor obligatorii la contractare prevăzute de Ghidul general și Ghidul Specific printre care și Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Slatina de aprobare a proiectului și a cheltuielilor legate de proiect în conformitate cu ultima formă a bugetului rezultat în urma etapei de evaluare și selecție”, se arată în proiectul citat.

Articolul precedentDECIZIE BOMBĂ a instanţei: Ambulanţierii din Olt care furau combustibil din autosanitare se pot întoarce la serviciu
Articolul următorZeci de porci morţi, găsiţi abandonaţi pe un islaz din judeţul Olt