Timp de o săptămână, poliţiştii rutieri desfăşoară acţiunea Truck&Bus, prin care se doreşte reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

În perioada 13-19 mai, în cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, și pe cele destinate transportului de marfă.

„Astfel, vor fi verificare autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, și cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL)”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Articolul precedent18 autobuze electrice ajung în Slatina anul viitor. Toate stațiile, complet refăcute și echipate cu tehnologii moderne
Articolul următorO nouă speranţă a sătenilor din Nadăş, satul retrocedat aproape în întregime. Tribunalul Olt a rămas în pronunţare – VIDEO