Reprezentanții municipalității au mers astăzi să viziteze șantierul de asfaltare de pe Alee Muncii, după ce i-au semnalat constructorului anumite nereguli legate de soluțiile tehnice folosite. După ce au luat la rând fiecare străduță, au chemat un reprezentant al firmei contractante și i-au explicat că trebuie să remedieze rapid anumite nereguli.

Trotuarele de pe Aleea Muncii sunt în această perioadă în modernizare. Constructorul are de asfaltat 4.000 de metri de spațiu pietonal, cu tot cu aleile dintre blocuri, iar lucrările sunt atent monitorizate de autorități. Astăzi, Cristian Cismaru, administratorul public Primăriei Slatina a mers să vadă cum se lucrează, după ce reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor i-au semnalat constructorului anumite nereguli pe care nu le-a remediat. „Din păcate, am constatat o serie de nereguli care trebuie remediate în cel mai scurt timp, pe perioada derulării contractului, pentru că altfel cu siguranță nu vom semna nici un proces verbal de recepție și nici nu vom accepta la plată situații de lucrări cu o calitate îndoielnică. Au fost nereguli de la modalitățile tehnice de a tăia betonul care reprezintă stratul suport și până la turnare: granulații diferite dintr-o zonă în alta, băncuțe care nu au fost demontate pentru a turna și compacta corespunzător sub ele, anumite denivelări și împrejmuiri în jurul copacilor în formă neregulată, lucruri care trebuie remediate.

Direcția Administrarea Străzilor care are această lucrare ca și autoritate contractantă le-a trimis nenumărate adrese pentru remediere. Din păcate, până în momentul de față nu le-au remediat și acesta este motivul pentru care am venit la fața locului să văd care este problema”, a spus Cristian Cismaru, administratorul public al Primăriei Slatina.

În perioada următoare, reprezentanții municipalității vor fi cu ochii pe constructori, să se asigure că au refăcut tot ce nu era conform.

Articolul precedentAu presărat petale de trandafir în calea episcopului. Culmea OPULENŢEI într-o comună din Olt – GALERIE FOTO
Articolul următorInundaţii la Movileni. Pompierii au intervenit cu o motopompă pentru asanare – FOTO