Un turneu de fotbal desfăşurat la un teren acoperit din municipiul Caracal şi organizat de un cetăţean turc, la care ar fi participat aproximativ 100 de persoane, a fost întrerupt de poliţişti pentru încălcarea normelor sanitare în vigoare. Poliţiştii au aplicat şi amenzi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că la evenimentul sportiv ar fi participat aproximativ 100 de persoane. Oamenii legii i-au amendat pe organizator şi alte zece persoane.

„Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale din municipiul Caracal a organizat un eveniment sportiv la care au participat aproximativ 100 de persoane. Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, 10 participanți au fost sancționați contravențional pentru încălcarea aceluiași act normativ”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentLucian Bode cere SUSPENDAREA activității restaurantelor și barurilor care încalcă restricțiile anti-Covid
Articolul următorFlorin Cîțu, discuții cu autoritățile locale despre CARANTINĂ