O oază de verdeață și relaxare, un spațiu amenajat modern, în care slătinenii se pot bucura de natură. Asta și-au propus autoritățile, atunci când au decis să transforme terenul fostei unități militare într-un parc uriaș. Acum, proiectul lor este la un pas de a fi realizat.

Parcul de la unitatea militară crește sub ochii slătinenilor. Aleile prin contur, copacii înverzesc pe zi trece, iar locurile de joacă au fost instalate. De asemenea, terasa din centrul parcului este aproape gata, muncitorii lucrând acum la finisaje. Utilajele pregătesc terenul pentru ca apoi să fie amplasate rulourile de gazon. „Se lucrează în continuare la straturile suport pentru rulourile gazon. Și construcția localului de alimentație publică a avansat, ne pregătim pentru finisaje. Am turnat și al doilea strat de asfalt pe stradă”, a explicat Cornel Ionescu, dirigintele de șantier al lucrării.

Reprezentanții Primăriei Slatina au propus constructorului ca termen de finalizare a lucrării finalul lunii iulie, începutul lunii august. De aceea, lucrările viitoare vor fi riguros programate, astfel încât acest termen să fie respectat. „Suntem în termen. Restul lucrărilor ni le programăm în următoarele 60 de zile. Sunt lucrări care merg în paralel, de exemplu rulourile de gazon și sistemul de irigații, tartanul și betonul amprentat, care vor fi realizate cu echipe diferite și pot să fie executate în paralel”, a mai explicat dirigintele de șantier.

Noul parc se întinde pe o suprafață de 3 hectare, va dispune de sistem de iluminat inteligent, o pistă de alergare acoperită cu tartan, un teren de sport multifuncțional cu tribune, dar și aparate de fitness.

Articolul precedentCe sesizări au depus partidele politice la BEJ Olt, pe durata campaniei electorale
Articolul următorO comună din Olt va fi racordată la reţeaua de gaze naturale