Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Marţi, 5 noiembrie 2019

Fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și-a manifestat îngrijorarea față de blocarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Slatina Pitești, după schimbarea guvernului. În prezent, se lucrează pe șantierul șoselei de mare viteză.

Este o adevărată desfășurare de forțe pe traseul drumului expres, la granița dintre Olt și Dolj. Lia Olguța Vasilescu a surprins în imagini stadiul lucrărilor și, într-o postare pe Facebook, le-a transmis un mesaj celor care vor prelua guvernarea „Ca sa nu avem vorbe mai târziu… Pe drumul expres Pitești-Craiova se efectuează acum lucrări de terasare, nivelare, decopertare, se forează coloane, se lucrează  la pila 2 pasaj peste DN 65. Pentru acest drum expres in regim de autostrada s-a făcut proiectul tehnic, licitația, exproprierea și au început lucrările în guvernarea PSD. Au fost și întârzieri cauzate de plângeri penale făcute constructorilor de foștii proprietari de terenuri, contestații soluționate după mai bine de doi ani de instanțele românești, dar… a demarat construcția si s-a lucrat în forță de când a fost liber frontul de lucru. Noi am promis si am făcut! Să vă vedem pe voi”, a scris Olguța Vasilescu.

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că va analiza fiecare șantier de drumuri deschis în acest moment. „O să iau fiecare obiectiv de autostradă să văd exact pe fiecare lot cum stăm cu stadiul fizic, cu stadiul financiar, să văd dacă au fost plătiţi subcontractorii, pentru că şi asta am înţeles că a fost o problemă”, a afirmat Lucian Bode.

Articolul precedentPregătiri pentru alegeri. Primăriile, obligate să asigure permanența în ziua votării
Articolul următorOlt: Un nou dosar penal pentru polițistul care a bătut o femeie, după ce ar fi amenințat și un tânăr