Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Osica de Sus, a murit în urma accidentului rutier petrecut, duminică după-amiază, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este chiar cel care a produs accidentul rutier, el intrând într-o depăşire şi, ulterior, derapând.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat din comuna Osica de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65-E 574 din directia Slatina-Piteşti, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism aflat în faţa sa, ar fi derapat şi a intrat în coliziune cu un autotren ce circula din sens invers. La rândul sau, autotrenul a pătruns pe sensul opus de mers intrând iîn coliziune cu un al doilea autoturism ce circula regulamentar. În urma impactului, şoferul primului autoturism a decedat şi alte trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă şi ptr ucidere  din culpă. Ei urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.