Zagreb, 18.10.2016.- oprodajni lanac PEPCO, koji posluje u nekoliko srednjoeuropskih država, planira poèetkom iduæe godine otvoriti prve trgovine u Hrvatskoj, a u prvoj godini poslovanja kani ih otvoriti ukupno 20. foto HINA/ Pepco/ ua

Centrul comercial de lângă magazinul Kaufland, de pe strada Nicolae Titulescu din Slatina, se deschide, joi, brandurile anunţând reduceri şi promoţii.

Centrul Comercial Altex Slatina are un regim de înălţime P+1 etaj. La parter vor funcţiona şase unităţi comerciale, iar etajul va avea parţial funcţie comercială, o parte fiind dedicată parcării autovehiculelor.

Ancora centrului comercial este magazinul Altex, care va funcţiona atât la parter, cât şi la etajul 1. Restul de cinci unităţi vor fi ocupate de retailerul polonez de încălţăminte, CCC, magazinul de jucării Noriel, magazinul de articole sportive Sportisimo, Drogerie Mark care vor deschide primele unităţi din Slatina, şi Pepco, care va deschide în Parcul Comercial Altex Slatina a doua unitate din oraş. Altex a investit în centrul comercial aproape 7 milioane de lei.

Deschiderea oficială va avea loc joi, la ora 9.00, iar Altex a anunţat deja că îşi aşteaptă clienţii cu „super-oferte şi surprize”. În schimb, cei de la CCC au transmis că pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în perioada promoțională 13 – 23 septembrie 2018.

 

Articolul precedentPlaja Olt se închide, începând din acest weekend
Articolul următorComandantul soldaţilor americani de la Deveselu a rememorat 9/11: „Atunci când a lovit cel de al doilea avion, am ştiut că nu este o greşeală, că este ceva calculat, că cineva a făcut-o intenţionat“