Un şofer în vârstă de 64 de ani, din Negreni, a lovit o autoutilitară, în zona intersecţiei de la Catedrală din Slatina, a plecat de la locul accidentului, intrând apoi în coliziune cu un alt autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă.

În urma celui de al doilea eveniment rutier, o persoană a fost rănită şi a ajuns la spital.

„La data de 6 ianuarie 2021, in jurul orei 9.30, pe strada Tudor Vladimirescu,  din municipiul Slatina s-a produs un eveniment rutier.  Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la locul producerii accidentului. Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule.  În urma coliziunii dintre cele doua autovehicule, o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un bărbat, de 64 de ani, din comuna Negreni, conducătorul unuia dintre autoturismele implicate,  a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind zero. Anterior acestui eveniment, același conducător auto ar fi acroșat un autoturism, provocând doar pagube materiale. Bărbatul și-a continuat deplasarea, fără a opri, după care a fost implicat în evenimentul rutier de pe strada Tudor Vladimirescu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Ea a adăugat că polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Realitatea de Olt