Trei persoane au ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident rutier petrecut la ieşirea din Craiova către Balş, în care au fost implicate trei autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a petrecut din cauza unui şofer din Balş, judeţul Olt, care nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţă, lovind-o şi proiectând-o într-un autoturism care vnea din sens opus.

„Un bărbat de 38 de ani, din Balş, conducea un auto pe DN6, din direcţia Caracal-Craiova, iar la ieşirea din localitatea Cârcea nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţă, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula din sens opus. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două femei din autoturismul lovit în spate, dar şi a conducătorului auto care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară, toate cele trei persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis pe numele bălşeanului un dosar pentru vătămare corporală din culpă.