Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Tufeni, cu permisul de conducere suspendat, este cercetat penal pentru că, vineri, a fugit de poliţişti după ce n-a oprit autoturismul la semnalul acestora, pe strada Mănăstirii din Slatina. Ulterior, tânărul a abandonat maşina şi a sărit gardul, făcându-se nevăzut prin gospodăriile din cartierul Clocociov.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a petrecut vineri după-amiaza, în jurul orei 16.00, când poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă tânărul a demarat în trombă pe strada Mănăstirii, din localitate.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala de serviciu, iar la efectuarea unui viraj brusc la dreapta, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a acroşat o bordură.

Din cauza deteriorării jantei şi anvelopei, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, prin escaladarea mai multor garduri.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat pe tânăr, care nu avea permis de conducere.

„În urma cercetărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto, constatând că are  dreptul de a conduce suspendat. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentCampania de sterilizare a câinilor cu stăpân din Slatina, prelungită
Articolul următorBăută bine, o tânără a furat maşina tatălui şi a plecat la volan