Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Slatina, s-a ales cu dosar penal, după ce luni a furat, dintr-un magazin din orașul Filiași din județul Dolj, suma de aproape 500 de lei. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul a profitat de neatenția vânzătoarei și a furat banii de sub tejghea. Observând lipsa acestora, femeia a anunțat poliția.

„Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi de către o vânzătoare a unui magazin din localitatea respectivă, despre faptul că, în aceeaşi zi, o persoană necunoscută a sustras din incinta unităţii de alimentaţie publică, suma de 475 de lei, care se afla sub tejghea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au depistat, prin localitate, un bărbat de 34 de ani, din Slatina, care ar fi profitat de neatenţia vânzătoarei şi ar fi sustras banii”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat vânzătoarei, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.