Organizația din Olt a USR a primit în week-end vizita unor lideri centrali ai formațiunii politice. Este vorba despre senatorul Cristian Ghica și consilierul de la Primăria București, Octavian Berceanu, cel din urmă fiind și candidat al USR la alegerile europarlamentare. Ei au vorbit despre strategia pe care o urmează pentru a aduna cât mai multe voturi la acest scrutin.

Încrezători în puterea lor de a convinge electoratul să le ofere votul la europarlamentare, liderii USR organizează în această perioadă mai multe acțiuni de promovare. Sâmbătă, la sediul organizației județene a avut loc o conferință de presă la care au luat parte membri marcanți ai partidului. Ei au vorbit despre evoluția formațiunii politice înființate cu doar câțiva ani în urmă. „Eram o mână de oameni la Sectorul 6, care e al doilea oraș ca mărime din România, după Sectorul 3, După aceea vin Iași, Cluj, Sectorul 2. Am făcut o campanie, noi, 12 oameni și am luat 25%”, a spus Cristian Ghica, senator USR.

Cei de la USR își propun să stea de vorbă cât mai mult cu cetățenii, să le asculte și să încerce să le rezolve problemele.

La alegerile europarlamentare din 26 mai, USR va candida alături de PLUS, partidul lui Dacian Cioloș.