Fostul viceprimar al comunei Milcov, în prezent consilier local PNL, Jane Militaru, liderul contrabandiştilor de ţigări săltaţi, joi, de poliţişti, în urma unor percheziţii, a contestat decizia Judecătoriei Slatina prin care a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Contestaţie a făcut şi soţia acestuia, Rodica Militaru, plasată tot în arest preventiv pentru 30 de zile, dar şi Carmen Podaru, vânzătoare la magazinul familiei, plasat în arest la domiciliu.

Contestaţia celor trei va fi judecată de magistraţii Tribunalului Olt.

Nouă percheziții au fost desfășurate joi de polițiștii olteni, aproximativ 685.000 de țigarete fiind confiscate.

Perchezițiile au fost desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, din Slatina și Milcov.

Patru persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Jane Militaru este membru al organizației PNL Milcov, însă președintele PNL Liviu Voiculescu a anunţat că acesta își va pierde statutul de liberal.

Articolul precedentSituaţie alarmantă în judeţul Olt: Numărul persoanelor înţepate de căpuşe, aproape de 150
Articolul următorCod portocaliu de inundaţii pe râurile din judeţul Olt