O femeie în vârstă de 68 din Sârbii-Măgura a ajuns la spital, vineri, după ce o anexă din gospodăria sa a luat foc, incendiul propagându-se şi la vecini.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că, la sosirea primelor echipaje, ardeau generalizat două anexe, cu posibilități de propagare la locuințele din cele două gospodării. Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de vântul puternic.

Proprietara gospodăriei de la care a izbucnit incendiul, cu intoxicație cu fum, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Slatina, conștientă și cooperantă.

Pompierii au reușit localizarea rapidă a incendiului și au salvat locuințele aflate în apropierea celor două anexe cuprinse de flăcări.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat mai bine de trei ore.

În urma incendiului au ars două anexe, din două gospodării, una cu suprafața de aproximativ 80 de metri pătrați și cealaltă de circa 40 de metri pătrați și bunurile aflate în acestea.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric cu defecțiuni sau improvizații”, a declarat Băsăşteanu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCulisele statului paralel | Portul Constanța, interese ascunse și afaceri păguboase VIDEO
Articolul următorAuto PLUS, cu Andy Popescu, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, doar la Realitatea PLUS