Campania demarată de primăria Slatina pentru desemnarea numelui noului parc a ajuns la final. Locuitorii orașului au putut vota până ieri, având la dispoziție cinci variante. Astăzi, reprezentanții municipalității au anunțat că varianta preferată a fost Parcul Tineretului.

Parcul amenajat de Primăria Slatina pe terenul fostei unități militare se numește, de astăzi, Parcul Tineretului. Anunțul a fost făcut de primarul Slatinei, Emil Moț, în această dimineață. „Așa cum știți, ieri la ora 15:00 s-a încheiat campania „Votează numele parcului TĂU”.
Vreau să vă mulțumesc tuturor: pentru interesul pe care l-ați manifestat, pentru implicare şi pentru numărul mare de voturi. Cu bucurie vă anunț că ați decis prin vot majoritar ca numele noului parc construit pe amplasamentul fostei unități militare să fie: PARCUL TINERETULUI”, a explicat primarul.

În urma campaniei, autoritățile au stabilit și numele noii străzi, care mărginește parcul, traversând din strada Tunari și până în Artileriei. „Dat fiind faptul că a existat o concurență strânsă intre opțiunile „Tineretului” și „Eroilor”, iar diferența între aceste două denumiri a fost una mică, strada vecină parcului, care până în prezent nu avea o denumire, se va numi „Aleea Eroilor”. Vă mulțumesc încă o dată pentru implicare! Împreună am mai pus un punct frumos pe harta orașului nostru!” a mai spus edilul.

Articolul precedentAutorizaţie de construire emisă pentru tronsonul 2 al drumului Craiova-Piteşti
Articolul următorPolițist rutier din Caracal, cercetat pentru cămătărie și proxenetism, destituit din poliție