Vreme mai rece pentru ziua de astăzi, conform ANM. Vremea se schimbă radical. Vor fi ger și viscol în mai multe regiuni. A fost emis cod galben de vreme rea.

Vremea se schimbă la nivelul întregii țări. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile vor scădea considerabil și în unele regiuni va ninge. A fost emis un cod galben de viscol.

Temperaturile se vor afla în scădere la nivelul întregii țări, astfel că maximele vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, în timp ce minimele se vor situa între -14 și -3 grade. 

Va ninge ùn nord-vest, în centrul țării, la deal și la munte. A fost emisă o avertizare meteo cod galben de viscol la munte, la altitudini de peste 1600 m, acolo unde vântul va prezenta intensificări și la rafală va atinge viteze de 80…100 km/h.

Codul galben de vreme rea valabil pentru zonele montane expiră pe 22 ianuarie, ora 10.

Avertizarea pentru județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud și Mureș  este în vigoare până la 21 ianuarie, ora 02 00.

 

 

Articolul precedentINTERVIU | Medicul Liliana Gheoghe (Institutul Fundeni): Hepatita nu este o sentină, hepatita este o infecţie virală ca oricare alta, care poate fi tratată şi poate fi vindecată
Articolul următorMinistrul Chesnoiu, veşti importante pentru crescătorii de animale (VIDEO)